- Books

Ma olen elus olemise tunne

Ma olen elus olemise tunne Jim Ashilevi noorte romaan eristub teiste temaealiste kirjutistest peene stiilitunde ja hea keele poolest Autor laseb peategelasel liuelda k igi noorte jaoks oluliste ja sageli valulike probleemide kl

 • Title: Ma olen elus olemise tunne
 • Author: Jim Ashilevi
 • ISBN: 9789949912438
 • Page: 146
 • Format: Hardcover
 • Jim Ashilevi noorte romaan eristub teiste temaealiste kirjutistest peene stiilitunde ja hea keele poolest Autor laseb peategelasel liuelda k igi noorte jaoks oluliste ja sageli valulike probleemide klaaspinnal, lubamata kukkumist tooruse ja v givalla m lkasse.

  • Unlimited [Mystery Book] ↠ Ma olen elus olemise tunne - by Jim Ashilevi â
   146 Jim Ashilevi
  • thumbnail Title: Unlimited [Mystery Book] ↠ Ma olen elus olemise tunne - by Jim Ashilevi â
   Posted by:Jim Ashilevi
   Published :2019-01-02T16:41:59+00:00

  1 thought on “Ma olen elus olemise tunne

  1. Tänapäeva noore inimese elu on raske. Õnneks on Ashilevi kõvasti parem kirjutaja, kui enamik sel teemal soigujaid. Nauditav lugemine. Kui sulle meeldis Birk Rohelennu "Mu sõraline sõber", siis ilmselt meeldib see raamat ka. Sulle meeldib see raamat ilmselt siis, kui sa ei otsi raamatust suuri seiklusi vaid naudid pigem sõnu ja pilte, mille need sõnad moodustavad. Seda raamatut juba klaasi veini kõrvale ei loe, sest iga sõna nõuab tähelepanu - ei, ei ole raske lugeda vaid lihtsalt ül [...]

  2. Algul tundus raamat nii mõttetu olevat ja ma ei näinud selles raamatus mitte midagi erilist. Kuni ma jõudsin kolmanda osanija siis kõik muutus. See raamat mõjus emotsionaalselt nii vapustavalt. Kohati pidin lugemise pooleni jätma ning pisaraid pühkima. See oli nii vapustav raamat, mis räägib elu kulgemisest. Nii tavalisest asjast on Jim Ashilevi suutnud kirjutada imelise raamatu.

  3. Algul segane, kuid kui raamatusse sisse sai elatud läks väga ladusalt. VÄGA VÄGA hea keele kasutus. Lugu veidi boheemlaslik aga hea.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *