- Books

Truly Mars and Venus: The Illustrated Essential Men Are from Mars, Women Are from Venus

Truly Mars and Venus The Illustrated Essential Men Are from Mars Women Are from Venus Truly Mars and Venus celebrates the wisdom of the number one international bestseller Men Are from Mars Women Are From Venus With passages drawn from John Gray s groundbreaking classic on relationshi

  • Title: Truly Mars and Venus: The Illustrated Essential Men Are from Mars, Women Are from Venus
  • Author: John Gray Barbara Slate Adrian Leichter
  • ISBN: 9780060085650
  • Page: 229
  • Format: Hardcover
  • Truly Mars and Venus celebrates the wisdom of the number one international bestseller Men Are from Mars, Women Are From Venus.With passages drawn from John Gray s groundbreaking classic on relationships, this beautiful book is illustrated with humorous cartoons and charming artwork by Barbara State.The perfect gift for a loved one or for yourself, Truly Mars and Venus deliTruly Mars and Venus celebrates the wisdom of the number one international bestseller Men Are from Mars, Women Are From Venus.With passages drawn from John Gray s groundbreaking classic on relationships, this beautiful book is illustrated with humorous cartoons and charming artwork by Barbara State.The perfect gift for a loved one or for yourself, Truly Mars and Venus delivers John Gray s rich and inspiring advice for creating and sustaining healthy and loving relationships.

    • ☆ Truly Mars and Venus: The Illustrated Essential Men Are from Mars, Women Are from Venus || ✓ PDF Download by ↠ John Gray Barbara Slate Adrian Leichter
      229 John Gray Barbara Slate Adrian Leichter
    • thumbnail Title: ☆ Truly Mars and Venus: The Illustrated Essential Men Are from Mars, Women Are from Venus || ✓ PDF Download by ↠ John Gray Barbara Slate Adrian Leichter
      Posted by:John Gray Barbara Slate Adrian Leichter
      Published :2019-02-08T13:21:58+00:00

    1 thought on “Truly Mars and Venus: The Illustrated Essential Men Are from Mars, Women Are from Venus

    1. ربما لم يقدم جديد كأفكار أساسية، لكنه مختصر مفيد يغنيك عن الكتاب الأساسي الأول.

    2. نسخة مصورة وملخصة من الكتاب الاصلي ، تلخيص وتصوير وتبسيط جميييل جدا =)

    3. شدتني النسخة المصورة للكتاب الشهير الرجال من المريخ والنساء من الزهرةجميل جميل جميل لمن لا يحب القراءة أو يشعر بالملل سريعاحقا الرجال من المريخ والنساء من الزهرةولأني أحب الرسومات والألوان وأتفاءل بها ولأن القراءة أحيانا كثيرة تشعرني بالنعاس والملل تحمست لقراءة الكتابفق [...]

    4. كتاب ممتع و به فكاهة, يساعد كثيرا على فهم أنفسنا و فهم الجنس الأخر.

    5. a shortcut of a Book Shows u the Differences between Women and men, and how to live happily ever after together

    6. قيّمت الكتاب بأربع نجوم لا لقصور اراه في محتواه بل بسبب تشويش تغيير الوان الخلفية باستمراراما من ناحيه محتوى الكتاب , فهو متخصر , مركز ,افكاره منظّمه وواضحه

    7. كتاب مختصر مفيد،،، انصح به لمن اراد معرفة الهلافات الجوهريه بين الرجل و المرأه و كيفية التعامل معها

    8. All the same ideas from the original Men are from Mars, Women are from Venus, but in a delightfully concise and colorful way.

    9. الكتاب مجملا رائع وجميل وخاصة أنه قام بتحويله إلى كتاب مصور ليسهل للجميع قراءتهلكنه أيضاً وبالطبع غير كاف وقد لا يناسب بعض الثقافات العربية والريفية

    10. Begitulah Tuhan menciptakan Pria & Wanita di dunia Berbeda seperti Mars & VenusSetelah membaca buku ini, aku baru tersadar bahwa ternyata demikian cara berpikir seorang pria. Kadang perseteruan terjadi karena kurangnya pemahaman akan pasangan kita, padahal apa yang dipikirkan oleh mereka tentunya tidak sama dengan apa yang kita pikirkan. Yang bahayanya lagikadang kita 'wanita' seolah menjadi ahli nujum yang tahu apa saja yang dipikirkan oleh pasangan (Syukurlah Tuhan tidak menciptakan ke [...]

    11. لأنها النسخة المصورة والختصرة ،فتصنيفه أعتقد أنه يندرج ضمن الكتيبات . كتيب خفيف جداً معلوماته ربما ليست بجديدة لكنها تعطينا أفقاً أوسع للتأمل في شخصياتنا.المرأة والرجل كما يقول الكاتب لو لم تتذكر من هذا الكتاب شيء سوى اختلاف هذان الجنسين فأنت بالتأكيد استفدت من هذا الكتاب . [...]

    12. نسخة مصورة مختصرة من الكتاب الأصلي يمكن انهاؤها في يوم لسلاسة سرده ولكثرة صوره وألوانه مُحصلتي :احترم اختلافات الجنس الآخر، فالرجال من المرّيخ والنّساء من الزهرة.

    13. I actually was trying to write my own version of this book. It is a book that quickly tells the very basics that are needed to be remembered from his Men are from Mars Women are from Venus book. I was going to make my own because I wanted a quick reference one to have my husband read and to have as I seem to need little refreshers on what I'm supposed to be doing every 6 months or so. This book does all that in a fun illustrated version. I would recommend this as a quick introduction to the diff [...]

    14. Buku ini mengajarkan bagaimana cara memahami sikap laki-laki dan perempuan yang memang berbeda. Laki-laki dianggap berasal dari planet Mars dan perempuan yang berasal dari planet Venus. Jadi, sejak sejarahnya, kita memang berasal dari dua planet yang berbeda, sehingga wajar cara kita menjalani hidup juga berbeda. Seringkali, setelah kita lama tinggal di Bumi, perempuan dan laki-laki lupa kalau mereka berasal dari planet yang berbeda dan bertengkar karena tidak memahami satu sama lain. Dua prinsi [...]

    15. ((لربما يظن البعض انها معلومه بديهيه وانك تعرف ان اهل المريخ واهل الزهره مختلفين ! لكن الكتاب بصوره وتفاصيله تجعلك اكثر ادراكاً لهذه الفكره و ذلك كله سوف يساعدك على ان تكون اكثر حباً نحو شريك حياتك ))الصور وبساطه الاسلوب وجعل المعلومات المهمه بشكل نقاط يجعلك لاتمانع بالقراءه [...]

    16. Straightforward and to the pointI learned a great deal thru this book. I was able to immediately use the suggestions outlined in the book.ry quickly I have begun to reap benefits! I understand my Martian so much more as well as myself! The results from the questionnaire revealed that I have spent an enormous amount of time worrying about and trying to change my Martian. When I accepted my part in our problems and started focusing more on me, our evenings have become much more palatable.It's real [...]

    17. sebenarnya aku suka isi buku ini, bukan hanya isinya tapi cover hingga kertas yang digunakan sangat menarik, full colour pula. Jadi nilai plus yang gk akan mungkin terlewatkan olehku saat berkunjung ke toko buku. dan paling penting, poin-poin yang disampaikan oleh buku ini memang kena banget dengan kehidupan nyata antara pasangan pria-wanita. sayangnya bahasa terjemahan yang digunakan terlalu kaku. Jadi kayak terasa membaca bacaan yang berat, padahal isinya ringan banget. full review: ntarienov [...]

    18. I won't put my interpretation on this book so that it won't spoil the book but an advice don't waste time if you have other book from the same category So box oriented Depends on principle method which is a good thing but the principles are obvious that it's only from his own point of viewIn the end no book is bad or read if you are a readerRecommendation if you're not a good reader don't waste time on this there are others worthy to be read!If you are a good reader and want to explore why it's [...]

    19. الكتاب لطيف، ويُنصح بالاطلاع عليه، ولكن يعيبه أن الكاتب ينتمي لثقافة مختلفة عن ثقافتنا، وهو الأمر الذي انعكس كثيراً على كتاباته لتحوي أموراً - وإن كانت قليلة- لا تتناسب مع ثقافتناومع الثورة الاعلامية التي نعيشها، وانتشار البرامج التي تتحدث عن العلاقات الزوجية في القنوات ال [...]

    20. I have read Men are from Mars, Women are from Venus. This illustrated and graphic book is just what I need to recommend to my other friends who do not have reading as their hobby. What this book does is that it summarizes every chapter from the book itself supported with graphics and listicles.If ever you want a refresher for the tips pointed out from the book itself, you should grab this copy instead, because of its straightforward approach.

    21. Instead of reading the whole "Men is from Mars, Women are from Venus" book, I do think this is a good choice. Especially if you do have some relationship issue that you want to address and you're unwilling for couples therapy And I really feel like this book would only work if both parties wants to fix their relationship So its a book best gone through with your other half Have discussion on it Do what it takes, you know But yeah, good self help kind of book

    22. Sudah cukup lama sejak rajin membaca-i dan mengoleksi Mars & Venus-nya John Gray. Menemukan buku ini dengan harga murah. Sebenarnya sekadar bentuk ringkas Man are from Mars, Women are from Venus (MefM WafV), tapi dikemas dengan kertas cantik dan isi berwarna, plus tambahan kuis. Buat yang "malas" baca versi lengkap MefM WafV, buku satu ini bisa jadi pilihan. Simpel dan padat.

    23. الكتاب الأصل كبيييير وقد يمل البعض من قراءتههذا الكتاب مختصر الكبير + مصور-- بعد القراءة: من أجمل وأروع وأمتع الكتبساعدني كثيراً في فهم الطرف الآخروعلمني بشكل أفضل كيف أتعامل معهن مهما كنَّ: والداتي، أختي، أو شريكة الحياة.رااائع بمعنى الكلمةاجعله أحد الكتب التي تقرؤها وتهدي [...]

    24. well at firist when mam saw that book she was like " aren't you a little younger for this?", Ididn't have a proper answer,but the book Iguess is about life ang how to beal with opposite sex who could be your father brother or even afriend.

    25. Kayaknya sih ini ringkasan dari buku 'Men are from Mars, Women Are from Venus' yang tebal itu. Disajikan dengan gambar-gambar ilustrasi yang lucu dalam kertas berkualitas tinggi, bikin lebih nyaman dan ringan bacanya.

    26. جميلٌ جداً ،ويساعد بشكل كبير على فهم الآخر والتعامل معه بشكل أفضل ،رغم أنني أختلف معه في بعض النقاط ،إلا أن نقاط الاتفاق كانت هي الأغلب !أجمل ما في هذا الكُتيّب ،أنني قرأته برفقة المعني به :$ ~

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *